Ervaringen

Trainen met de Milon Cirkel in combinatie met het BenFit voedingsprogramma is een zeer succesvolle combinatie!

 

Hallo, mijn naam is Freerk!

 

Op aanraden van mijn orthopeed om gewicht te verliezen heb ik gekozen om naar de sportschool Weidevennesports te gaan. Tijdens de intake vertelde men mij dat er een zeer succesvolle combinatie was, namelijk de Milon Cirkel in combinatie met het BenFit voedingsprogramma. “Okay, laten we het maar proberen” zei ik en ik kreeg een coach Lulea toegewezen. Ik ben gelijk aan het slag gegaan. Toen ik mijn menu voor de 1e week kreeg dacht ik waar begin ik aan. Al die boodschappen en moet ik dat allemaal per dag opeten? De dag bestaat uit 6 eet momenten, ontbijt, tussendoor, lunch enz. Mijn vrouw Jeannie steunt me tijdens dit hele proces!

 

Ik ben inmiddels 4 weken verder en al 6 kilo afgevallen (1,3 / 2,5 / 0,7 en 1,5 kg.) Ook mijn bloeddruk is weer naar gezonde waarden gedaald. Ik voel me fitter, heb meer uithoudingsvermogen en eet hele lekkere gezonde maaltijden. Ik ben super gemotiveerd om door te gaan tot mijn streefgewicht. Dat duurt zeker nog een paar maanden, maar ik heb er zin in en kan het iedereen aanbevelen!

 

Met BenFit is koken weer leuk en zit ik veel beter in mijn vel!

 

Hoi, ik ben Monique Klomp!

 

Ik ben gestopt met roken en zit al een tijdje in de overgang waardoor ik niet afviel. Ik ben ondertussen 45 jaar heb 2 kinderen. Het was heel frustrerend dat ik niet afviel.

Tot dat Weidevenne Sports mij het voedingsschema van BenFit aanbood. Ik ben toen het BenFit traject aangegaan in combinatie met intensief sporten. Voor ik aan het voedingsschema begon, was koken niet mijn hobby. Van weinig zin tot geen inspiratie. Ik at dus veel te weinig en niet erg gevarieerd. Ik heb het BenFit voedingsschema 12 weken lang gedaan.

 

De recepten zijn erg makkelijk, gevarieerd en leuk om te maken. Door het schema van BenFit is het voor mij makkelijker vol te houden. In het begin was het nog even wennen om dagelijks de hoeveelheid te eten die BenFit voorschrijft, maar ook dat heb ik inmiddels goed onder de knie. Waar ik voorheen veel tussen door snoepte (ik werk op een broodafdeling waar dat makkelijker gaat), zijn het de kleine gezonde tussendoortjes die BenFit adviseert waardoor ik hier geen last meer van heb. Mede door de wekelijkse steun en het advies ben ik in 12 weken 5 kilo kwijt geraakt. Ook in de toekomst zal ik zeker mijn maaltijden uit het BenFit voedings schema halen!

 

Bedankt lieve mensen van Weidevenne Sports!

 

Door de juiste voeding tips, richtlijnen en training schema's, heb ik sinds 3 jaar een stabiel gewicht en een nieuwe levensstijl

 

Hoi, ik ben Mel!

 

Ik ben eigenaresse van Mel's Hair, word in mei 41 jaar en ben moeder van 2 kinderen. Mijn kinderen zijn 11 en 18 jaar en ik heb een bonus zoon van 10 jaar. Ik had tot ruim 3 jaar geleden een haat/liefde verhouding met sport en voeding. Dit resulteerde tot het wel bekende jojo effect. Door de juiste voeding tips, richtlijnen en training schema's, heb ik sinds 3 jaar een stabiel gewicht en een nieuwe levensstijl. Sinds paar maanden ben ik onder begeleiding van Lulea begonnen aan split training, omdat ik wat meer spiermassa wil. Ik train nu 5x per week, waarvan ik elke dag een andere spiergroep train.

 

Ik ben ontzettend blij met de hulp, en vooral geduld en het resultaat mag er wezen!

Mirella Ruijtenbeek, 11-10-2017

"Dankzij BenFit en trainen op de Milon Cirkel ben ik al 5kg afgevallen en voel ik mij veel fitter!"

Lees meer
Monique Klomp, 11-10-2017

"Met BenFit is koken weer leuk en zit ik veel beter in mijn vel!"

Lees meer
Freerk Broersma, 11-10-2017

"Benfit"

Lees meer
 • Stoppen met roken

  Stoppen met roken

  Stoppen met roken en gestopt blijven in 90 dagen

  Lees meer
 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer