Ervaringen

Zit u er over na te denken om bij ons te komen sporten en bent u benieuwd naar de ervaringen van onze leden? Neem dan snel een kijkje op deze pagina!

 

Deel ook uw ervaring!

Bent u ook tevreden over de service van Weidevennesports? Of heeft u een leuk en sportief verhaal wat je graag wilt delen met ons? Mail dan uw ervaring en stuur er indien mogelijk een sportieve foto bij! Binnenkort staat uw ervaring dan ook op deze pagina.

Info@weidevennesports.nl

 


 

Trainen met de Milon Cirkel in combinatie met het BenFit voedingsprogramma is een zeer succesvolle combinatie!

Hallo, mijn naam is Freerk!

Op aanraden van mijn orthopeed om gewicht te verliezen heb ik gekozen om naar de sportschool Weidevennesports te gaan. Tijdens de intake vertelde men mij dat er een zeer succesvolle combinatie was, namelijk de Milon Cirkel in combinatie met het BenFit voedingsprogramma. “Okay, laten we het maar proberen” zei ik en ik kreeg een coach Lulea toegewezen. Ik ben gelijk aan het slag gegaan. Toen ik mijn menu voor de 1e week kreeg dacht ik waar begin ik aan. Al die boodschappen en moet ik dat allemaal per dag opeten? De dag bestaat uit 6 eet momenten, ontbijt, tussendoor, lunch enz. Mijn vrouw Jeannie steunt me tijdens dit hele proces.

Ik ben inmiddels 4 weken verder en al 6 kilo afgevallen (1,3 / 2,5 / 0,7 en 1,5 kg.) Ook mijn bloeddruk is weer naar gezonde waarden gedaald. Ik voel me fitter, heb meer uithoudingsvermogen en eet hele lekkere gezonde maaltijden. Ik ben super gemotiveerd om door te gaan tot mijn streefgewicht. Dat duurt zeker nog een paar maanden, maar ik heb er zin in en kan het iedereen aanbevelen!

 


 

Met BenFit is koken weer leuk en zit ik veel beter in mijn vel!

 

Hoi, ik ben Monique Klomp!

Ik ben gestopt met roken en zit al een tijdje in de overgang waardoor ik niet afviel. Ik ben ondertussen 45 jaar heb 2 kinderen. Het was heel frustrerend dat ik niet afviel. Tot dat Weidevenne Sports mij het voedingsschema van BenFit aanbood. Ik ben toen het BenFit traject aangegaan in combinatie met intensief sporten. Voor ik aan het voedingsschema begon, was koken niet mijn hobby. Van weinig zin tot geen inspiratie. Ik at dus veel te weinig en niet erg gevarieerd. Ik heb het BenFit voedingsschema 12 weken lang gedaan.

De recepten zijn erg makkelijk, gevarieerd en leuk om te maken. Door het schema van BenFit is het voor mij makkelijker vol te houden. In het begin was het nog even wennen om dagelijks de hoeveelheid te eten die BenFit voorschrijft, maar ook dat heb ik inmiddels goed onder de knie. Waar ik voorheen veel tussen door snoepte (ik werk op een broodafdeling waar dat makkelijker gaat), zijn het de kleine gezonde tussendoortjes die BenFit adviseert waardoor ik hier geen last meer van heb. Mede door de wekelijkse steun en het advies ben ik in 12 weken 5 kilo kwijt geraakt. Ook in de toekomst zal ik zeker mijn maaltijden uit het BenFit voedings schema halen!

Bedankt lieve mensen van Weidevenne Sports!

 


Door de juiste voeding tips, richtlijnen en training schema's, heb ik sinds 3 jaar een stabiel gewicht en een nieuwe levensstijl

Hoi, ik ben Mel!

Ik ben eigenaresse van Mel's Hair, word in mei 41 jaar en ben moeder van 2 kinderen. Mijn kinderen zijn 11 en 18 jaar en ik heb een bonus zoon van 10 jaar. Ik had tot ruim 3 jaar geleden een haat/liefde verhouding met sport en voeding. Dit resulteerde tot het wel bekende jojo effect. Door de juiste voeding tips, richtlijnen en training schema's, heb ik sinds 3 jaar een stabiel gewicht en een nieuwe levensstijl. Sinds paar maanden ben ik onder begeleiding van Lulea begonnen aan split training, omdat ik wat meer spiermassa wil. Ik train nu 5x per week, waarvan ik elke dag een andere spiergroep train.

Ik ben ontzettend blij met de hulp, en vooral geduld en het resultaat mag er wezen!

 

 


 

In 12 weken ben ik 8kg afgevallen en zit hierdoor weer erg goed in mijn vel

Hoi, ik ben Bianca!

In een korte tijd was ik veel aangekomen en heb meerdere diëten geprobeerd zonder resultaat. De sportschool adviseerde mij mee te doen aan het BenFit programma. Ik heb gewone dingen kunnen eten en heb niet het gevoel gehad dat ik bezig was met lijnen. Het heeft mijn geleerd wat de combinatie van goede voeding en beweging allemaal met je  doet.

In 12 weken ben ik 8kg afgevallen en zit hierdoor weer erg goed in mijn vel. Dit resultaat heb ik mede behaald door de goede begeleiding van Marina.

                             

 

 


 

90 dagen Challenge volbracht... en door!

 

Mijn naam is Renate van Lammeren!

Het moment dat mijn broekriem met moeite nog in het laatste gaatje dicht kon en een blouse niet meer dicht wilde, zei ik tegen mezelf "nu is het klaar!". Hoe heb ik het zover kunnen laten komen?! De weegschaal gaf aan dat ik 80,7 kilo woog. Dat is veel te veel als je 1.68 cm bent en altijd tussen de 70/72 kg woog. Geen excuses meer, simpelweg teveel en te vaak toegegeven aan chips/snacks/port en te weinig tot geen beweging. Tijd voor actie!

De eerste week van februari ben ik begonnen met het Benfit programma in combinatie met de Milon Circle en 1x per week CrossFit. Elke week had ik een weegmoment, om mijn voortgang bij te houden. Nu eind April weeg ik 76 kilo en ben twee kilo spiermassa rijker! Eigenlijk dus bijna 7 kg kwijt. De broekriem zit weer op het derde gaatje, de kleding zit weer als gegoten en is regelmatig zelfs te groot!

Wat ben ik blij dat ik aan het programma heb meegedaan. Ik kan het iedereen aanraden, met een beetje discipline en goede wil kom je al een heel eind. Je voelt je vele malen fitter en vrolijker! Zelf ga ik met heel veel plezier door met CrossFit en de Milon Circle.

 


 

Dankzij BenFit en trainen op de Milon Cirkel ben ik al 5kg afgevallen en voel ik mij veel fitter!

 

Hoi, mijn naam is Mirella Ruijtenbeek!

Ik ben 27 jaar oud en ben nu sinds een aantal maanden lid van de Weidevennesports. Ik ben door mijn schoonmoeder op het idee gekomen om bij jullie de Benfit en de Milon Cirkel te gaan doen. Dit vond ik super spannend, dus ben dit samen gaan doen met instructrice  Marina. Ik ben nu met week 9 bezig van Benfit en al 11 weken met de Milon Cirkel. Dit bevalt mij prima! De Benfit recepten zijn heel divers en super lekker! Ook heb je 6 eetmomenten op een dag waardoor ik geen honger meer heb.

Iedere woensdag heb ik mijn weegmoment en het is iedere week weer spannend. Helemaal omdat ik van 104,6 kg nu maar 99,3 kg weeg. Dat is echt een mijlpaal voor mij! Ik ben er nog lang niet maar merk nu al verschil aan mijn kleding en zit daardoor beter in mijn vel. Ik sport nu 2 à 3 keer in de week. Hiervan doe ik 2 keer de Milon Cirkel en 1 keer trainen met een trainingsschema. Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om te gaan sporten en zou het iedereen kunnen aan raden.

 


 

Mijn lichaam is  veranderd, ik merk dat ik veel meer uithoudingsvermogen heb en het sporten nu echt leuk vind!

 

MAM...... de dokter zegt dit ik moet gaan sporten!!!! Met dit bericht komt mijn dochter thuis van een doktersbezoek en IK vrees de volgende vraag. En  die komt: ga jij met mij mee sporten? Ieder vezel in mijn lijf schreeuwt NEE NEE NEE NEE. Ik heb sporten nooit leuk gevonden, dus waarom zou ik dat gaan doen? Enkele dagen later besluiten we toch  Weidevenne Sports te bellen voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. De eerste stap is gezet.

We stappen de sportschool binnen en het voelt prettig. Goede ontvangst door Priscilla en een duidelijk gesprek. Omdat we beiden enkele beperkingen hebben is het fijn dat er ook fysio in het gebouw zit. Tijdens de rondleiding begint het steeds beter te voelen, maar ik blijf voorzichtig, want ik weet dat, als ik ja zeg, dan toch echt aan de bak moet en niet kom voor de gezelligheid. We hakken de knoop door en schrijven ons in en starten met trainen. We worden ontvangen door John en hij maakt met ons een passend schema. Hij is daarbij geduldig en duidelijk in zijn uitleg. Ik merk dat mijn weerstand heel langzaam minder wordt. HET ZAL TOCH NIET????? 

Naarmate de weken verstrijken kan ik zeggen dat ik merk dat mijn lijf verandert, mijn uithoudingvermogen beter wordt en het eigenlijk wel prettig vind als ik gesport heb. Daarbij vind ik het heel fijn dat ik kan zijn wie ik ben in de sportschool, met rust wordt gelaten maar er wel altijd iemand is als je vragen hebt. Dat je in kunt schrijven voor groepslessen en dat alle ruimtes schoon en groot zijn. Na afloop trakteer ik mezelf op een cappuccino met een heerlijke "verantwoorde" bonbon. Ja, want het moet wel leuk blijven 😉 

Sportieve groet,

Evelien Vagevuur

 


 

Ik train hier met veel plezier en motivatie en kom elke dag met een grote glimlach binnen!

 

Hoi ik ben Akram!

Ik ben werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar voor de NS. Ik ben 29 jaar, heb een dochtertje van 4 en ben al 6 jaar getrouwd met mijn geweldige vrouw.

Ik train al ongeveer 8/9 jaar bij Weidevennesports en kom er bijna elke dag met een grote glimlach binnenlopen! Ik train hier met veel plezier en motivatie. Weidevennesports is een zeer complete sportschool met voor iedereen wat.
Je kunt aan de slag in de fitness met eventueel een trainingsschema op maat, maar ook mee doen met de vele diverse groepslessen. Ook kun je er terecht voor voedingsbegeleiding en tips van gediplomeerde medewerkers.

Toen ik hier begon met sporten begon ik bij nul. Ik woog 76 kg en wilde wat sterker worden en vooral aankomen met spiermassa. Ik werd door ervaren vrienden geholpen om de basis te leren. Al die jaren heb ik vooral de focus op spiermassa gelegd. Het zwaarste is vooral de voeding, op tijd eten en genoeg eten. Voor mijn werk is uitstraling hebben en fit zijn erg belangrijk. Ik behoor tot een van de fanatieke leden van Weidevennesports die 5 à 6 keer per week in de sportschool te vinden is. Ik train ook puur voor mezelf, omdat het mij een prettig gevoel en voldoening geeft. Op dit moment weeg ik rond de 125 kg, heb ik een vetpercentage van 17% en voel ik me beren gezond!

Kortom een sportschool waar ik na al die jaren nog steeds met veel plezier sport en blijf sporten!

 


 

Na een maand trainen konden de krukken aan de kant en kon ik weer zelfstandig bewegen!

 

Hoi, ik ben Frits!

Ik heb mij per 1 oktober 2017 aangemeld als revalidatiesporter bij Weidevennesports. Dit omdat ik sinds september 2015 de spierziekte GBS heb. Guillain-Barré syndroom (GBS) is een aandoening van de motorische zenuwen die vanuit het ruggenmerg naar de spieren lopen en de gevoelszenuwen die van huid, gewrichten en spieren naar het ruggenmerg gaan. Bij GBS is er sprake van spierzwakte of verlamming en vaak ook van gevoelsstoornissen zoals gevoelloosheid of tintelingen. Ik was in behandeling bij Heliomare en kreeg de uitslag dat ik waarschijnlijk niet meer zou kunnen lopen en voor altijd in een rolstoel zou zitten. Sinds dat moment ben ik in behandeling gegaan bij de fysiotherapeut in Novawhere die mij erg hebben geholpen heeft.

Ik kwam hier binnen op krukken en had nog veel last van mijn benen en armen. In overleg met de instructeur John wilde ik weer meer spiermassa opbouwen in mijn armen en benen. Na een maand trainen konden de krukken aan de kant en kon ik weer zelfstandig bewegen! Ik merkte dat ik veel meer balans had en meer kracht in mijn armen en benen.

Ik vind Weidevennesports een goede sportschool met uitstekende apparatuur en begeleiding. De medewerkers zijn erg behulpzaam. Ik hoop dat ik nog meer spiermassa kan opbouwen en dat ik die krukken nooit meer nodig zal hebben!

Weidevennesports bedankt voor alles !

 


 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.