Mirella Ruijtenbeek

Ik ben 27 jaar oud en ben nu sinds een aantal maanden lid van Weidevennesports. Ik ben door mijn schoonmoeder op het idee gekomen om bij jullie  Benfit en de Milon circel te gaan doen. Dit vond ik super spannend dus ben dit samen gaan doen onder begeleiding van Marina. Ik ben nu met week 9 bezig van Benfit en 11 weken Milon, dit bevalt mij prima. Vind het super lekker en de verschillende recepten en de eetmomenten zorgen ervoor dat ik  geen hongergevoel meer heb. Iedere woensdag heb ik mijn weegmoment en het is iedere week weer spannend. Helemaal omdat ik van 104,6 kg nu maar 99,3 kg weeg. Echt een mijlpaal voor mijn. Ik ben er nog lang niet maar merk nu al verschil aan mijn kleding en zit daardoor beter in mijn vel. Ben door Benfit nu lekker bezig met 2 a 3 keer in de week sporten [2 keer Milon en 1 keer trainingschema] Dit is mijn verhaal over Benfit en zou het iedereen die wil afvallen graag aanraden.

 • Stoppen met roken

  Stoppen met roken

  Stoppen met roken en gestopt blijven in 90 dagen

  Lees meer
 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer