Monique Klomp

Hallo beste lezers,
Mijn naam is Monique Klomp 
Ik ben 45 jaar, heb 2 kinderen en woon in Purmerend

Ik ben gestopt met roken en zit al een tijdje in de overgang waardoor ik niet afviel. Dit werd heel frustrerend, totdat Weidevennesports mij het voedingsschema van Benfit aanbood. Ik mocht dit traject proberen inclusief de begeleiding. Voor ik aan het voedingsschema begon, kon het koken mij geen plezier doen . Van weinig zin tot geen inspiratie. Ik at veel te weinig en niet erg gevarieerd. Ik heb het Benfit voedingsschema 12 weken lang geprobeerd.
De recepten zijn erg makkelijk, gevarieerd en leuk om te maken. Door het schema van Benfit is het voor mij makkelijker vol te houden. In het begin was het nog even wennen om dagelijks de hoeveelheid te eten die Benfit voorschrijft, maar ook dat heb ik inmiddels goed onder de knie.
Waar ik voorheen veel tussendoor snoepte (ik werk op een broodafdeling waar dat makkelijker gaat), zijn het de kleine gezonde tussendoortjes die Benfit adviseerd waardoor ik hier geen last meer van heb. Mede door de wekelijkse steun en het advies ben ik in 12 weken 5 kilo kwijt geraakt.
Ook in de toekomst zal ik zeker mijn maaltijden uit het Benfit voedings schema halen.
Bedankt lieve mensen van WeidevenneSports

 • Stoppen met roken

  Stoppen met roken

  Stoppen met roken en gestopt blijven in 90 dagen

  Lees meer
 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer