Freerk Broersma

Beste lezer,

 

Mijn naam is Freerk en om gewicht te verliezen, dat werd me aangeraden door mijn orthopeed, heb ik ervoor gekozen om naar sportschool WeidevenneSports, Purmerend te gaan. Tijdens de intake vertelde men mij dat er een zeer succesvolle combinatie was, namelijk het Milon parcours in combinatie met het BenFit dieet. “Okay, laten we het maar proberen” zei ik en ik kreeg een coach, Lulea, toegewezen. Ik ben gelijk aan het “werk” gegaan. Toen ik mijn menu voor de 1e week kreeg dacht ik waar begin ik aan. Al die boodschappen en moet ik dat allemaal per dag opeten? 

De dag bestaat uit 6 eetmomenten, ontbijt, tussendoor, lunch enz. Mijn vrouw Jeannie steunt me tijdens dit hele proces.

Ik ben inmiddels 4 weken verder en al 6 kilo afgevallen (1,3 / 2,5 / 0,7 en 1,5 kg.) Ook mijn bloeddruk is weer naar gezonde waarden gedaald. Ik voel me fitter, heb meer uithoudingsvermogen en eet hele lekkere gezonde maaltijden. Ik ben super gemotiveerd om door te gaan tot mijn streefgewicht. Dat duurt zeker nog een paar maanden maar “ik heb er zin in”. Ik kan het iedereen aanbevelen.

 • Stoppen met roken

  Stoppen met roken

  Stoppen met roken en gestopt blijven in 90 dagen

  Lees meer
 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer