Groepslesaanbod jeugd

BOOTCAMP VOOR KINDEREN
Tijdens de les wordt er hard getraind, de tijd wordt volledig benut en de kinderen kunnen lekker bezweet de zaal weer verlaten. Bootcamp is een les waarmee het hele lichaam op een verantwoordelijke manier wordt getraind. Er wordt geleerd hoe de kinderen met elkaar om horen te gaan tijdens deze les. Respect is dan ook het sleutelwoord!

KICKBOKSEN
Kickboksen is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je overtollige energie en stress lekker botvieren op de kickbag. Je maakt boks- en traptechnieken op een kickbag (een soort verplaatsbare bokszak), werkt veel samen en motiveert elkaar maar bent op geen enkel moment sparringpartners.

KIDSFIT / BOOTCAMP
Kidsfit is een groepstraining voor kinderen waarbij je d.m.v. intervaltraining werkt aan conditie en stevige spieren. Indien nodig verlies je gewicht. Er wordt drie kwartier getraind onder professionele begeleiding van een instructeur die je op een leuke en sportieve manier bezig houdt. Tijdens de training wordt er ook gebruik gemaakt van diverse trainingsmaterialen. In combinatie met de Bootcamp training komen alle spiergroepen aan bod. Bootcamp maakt krachttraining voor iedereen toegankelijk omdat je meedoet op jouw eigen niveau. Kortom een complete training voor kinderen! 

TIENERFIT
Tienerfit is een groepstraining voor kinderen van 10-15 jaar, waarbij je door middel van interval training werkt aan conditie en spierversteviging. Indien nodig verlies je gewicht. Driemaal per week worden er 45 minuten getraind onder begeleiding van een instructeur die je op een leuke en sportieve manier bezig houdt. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van fitnessapparatuur en diverse trainingsmaterialen zoals dumbbells en tubes en soms de kickbag of spinningfiets. Kortom een complete workout.

 

WeidevenneSports in Purmerend is dé plek voor individueel fitness , groepsfitness, personal training, afslankende Milon Cirkel en wellness. Bij WeidevenneSports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.