FunXtion: Fit & Fun in 30 minuten

Wilt je meer plezier in jouw trainingsschema of bent je toe aan een nieuwe uitdaging? Of wil je veel calorieën verbranden en werken aan kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen of ‘core strength’? Doe dan eens mee met onze FunXtion-trainingen! Dit nieuwe trainingsconcept is een kleine circuitgroepstraining, waarbij je in 30 minuten alles uit jouw workout haalt!

Uitdagende en afwisselende training

 • In 30 minuten je hele lichaam getraind
 • Fun, uitdagend en afwisselend!
 • Verschillende oefeningen met o.a. kettlebells, gymballs, corebags, speedladders, bokszakken en meer 
 • Begeleiding van gecertificeerde sportinstructeur
 • Voor iedereen; van beginner tot gevorderde sporter, van jong tot oud


Met FunXtion wordt fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier! Dankzij afwisselende oefeningen en een enthousiaste sportinstructeur blijf jij de hele les gemotiveerd en kun je het gemakkelijk volhouden. 

FunXtion groepslessen
De les wordt gestart met een gezamenlijke warming up, zodat alle spieren goed opgewarmd worden. Na de warming up, neemt iedereen plaats in één van de 6 zones. In iedere zone werk je aan een ander gedeelte van het lichaam. De muziek van FunXtion en de instructeur geven aan wanneer je van zone wisselt. Zo werk je het hele circuit af. Aan het einde van de Move it-lessen is het hele lichaam getraind en zult je merken dat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit gaat!

Vraag nu alle (start)informatie aan om FunXtion te ervaren!

Wil je graag een keer FunXtion proberen? Vraag dan hieronder alle (start)informatie aan door onderstaand formulier in te vullen.

 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.