Ruim aanbod aan groepslessen bij Sportschool WeidevenneSports Purmerend

Met meer dan 50 groepsactiviteiten per week heeft sportschool WeidevenneSports een groot groepslessen aanbod in Purmerend en omgeving! Groepsfitness helpt je net even wat meer te doen. Dit komt omdat je op vaste momenten in de dag aan het sporten bent. Dat is jouw stok achter de deur.

Samen trainen is leuker

Je traint in groepsverband en onder begeleiding van een instructeur op muziek. Groepsfitness gaat volgens een vast rooster en zit geheel inbegrepen bij jouw abonnement. Zo geven wij o.a. Bodypump, Poweryoga, Spinning, Pilates, FunXtion en nog veel meer! Bekijk het lesrooster voor wanneer jouw les gegeven wordt!

Vraag nu informatie aan en kom de groepslessen proberen!

Vul onderstaand formulier en kom de groepslessen uitproberen bij Weidevennesports. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!

 

WeidevenneSports in Purmerend is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, afslankende Milon Cirkel en wellness. Bij WeidevenneSports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.