Gezond afvallen bij WeidevenneSports

Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit voedingsprogramma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren.

Meer dan alleen afvallen

Het BenFit voedingsprogramma helpt jou niet alleen om af te vallen, maar ook om:

 •  Positief in het leven staan
 • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht 
 • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven


Monique: "De recepten zijn erg makkelijk, gevarieerd en leuk om te maken. Door het schema van Benfit is het voor mij makkelijker vol te houden. Daarnaast zit ik nu veel lekkerder in mijn vel en ben ik al 5 kg afgevallen. Echt een aanrader!"
 

Meer informatie over de afslankmogelijkheden?

Vul onderstaand formulier en vermeld bij opmerking dat je interesse hebt in de afslankmogelijkheden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.