Gezond Afvallen bij WeidevenneSports

Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren.

Meer dan alleen afvallen

Het BenFit afslankprogramma helpt jou niet alleen om af te vallen, maar ook om:

 • Positief in het leven staan
 • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
 • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Monique: "De recepten zijn erg makkelijk, gevarieerd en leuk om te maken. Door het schema van Benfit is het voor mij makkelijker vol te houden. Daarnaast zit ik nu veel lekkerder in mijn vel en ben ik al 5 kg afgevallen. Echt een aanrader!"
Lees hier meer ervaringen

Meer informatie over de afslankmogelijkheden?

Vul onderstaand formulier en vermeld bij opmerking dat je interesse hebt in de afslankmogelijkheden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Bij WeidevenneSports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 • Stoppen met roken

  Stoppen met roken

  Stoppen met roken en gestopt blijven in 90 dagen

  Lees meer
 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer