Fysiotherapie & Fysiofitness

In 2013 heeft fysiotherapeute Rozanne de Boer FysioVenne opgericht en zich gevestigd in Weidevennesports. FysioVenne ontvangt je graag in onze moderne ruime praktijk voor jouw behandelingen en/of jouw revalidatietraject. Je kunt gebruik maken van alle moderne fitnessapparatuur en de overige faciliteiten van Weidevennesports. Zo kun je onder deskundige begeleiding van fysiotherapeuten van FysioVenne actief jouw klachten verminderen, verhelpen en een terugkeer hiervan voorkomen. 

Fysio-fitness
Fysio-fitness is een vorm van fitness waarbij gericht getraind wordt om klachten of blessures te verminderen. Belangrijkste verschil met een regulier fitness-programma is de extra begeleiding door een fysiotherapeut.

Voor wie is fysio-fitness bedoeld?
Fysio-fitness is voor iedereen die klachten heeft, of heeft gehad aan gewrichten, spieren of banden. Door middel van fysieke training is het mogelijk de belastbaarheid van het lichaam te vergroten zodanig dat klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

De wekelijkse trainingen zijn onder begeleiding van een erkend fitnessinstructor of (sport) fysiotherapeut. Binnen het kwartaal heb je een aantal controleafspraken, bijvoorbeeld na 6 weken en na 3 maanden, dit gebeurt in overleg met de instructeur.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

WeidevenneSports in Purmerend is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, afslankende Milon Cirkel en wellness. Bij WeidevenneSports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.