Kinderopvang

Bij WeidevenneSports kunt u ontspannen sporten zonder u zorgen te hoeven maken over uw kinderen. Onze kinderbegeleidsters Esther en Venere zorgen er elke ochtend weer voor dat de kindjes het naar hun zin hebben en dat de ouders met een gerust hart kunnen gaan sporten! De leeftijd van de kinderen is van 0 tot en met 4 jaar. In de vakantieperiode is het van 0  tot en met 6 jaar.

Voor nieuwe leden en ouders op de wachtlijst gaan wij de kinderopvang uitbreiden met een extra uurtje op de woensdag en vrijdag van 11:00 – 12:15. Er is dan plek voor 6 kindjes, waaronder 2 baby’tjes. Deze uitbreiding gaat in per 3 september 2018!

De kinderopvang is geopend van maandag tot en met vrijdag. U kunt een plaats reserveren bij de receptie. Reserveren is verplicht!

 

1e uur =           8:45 – 10:10

2e uur =           9:45 – 11:15

3e uur =         11:00 - 12:15

 

 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.