Behaal meer resultaat met een Personal Trainer

Wil jij er voor gaan, maar kan je het niet alleen?  Geen nood!  De Personal Trainers van WeidevenneSports staan voor je klaar. Samen met de Personal Trainer wordt gewerkt aan jouw specifieke en haalbare doelstelling(en)!

Gegarandeerd resultaat

Een op maat gemaakt traject van A tot Z met extra testen en indien nodig extra voedings/afslankmodules zorgt voor gegarandeerd resultaat. De Personal Trainers zijn door hun jarenlange scholing en ervaring de specialisten in beweging, maar bieden ook voedingsadviezen, eventuele massages en/of coaching op mentaal vlak. Verder is er een nauw samenwerkingsverband met onze fysiotherapeut, zodat je met een medische indicatie ook prima bij de Personal Trainer terecht kunt.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op!

 

Bij WeidevenneSports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. WeidevenneSports helpt jou die eerste stap te zetten.

 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.