Stoppen met roken

Wil jij graag stoppen met roken? WeidevenneSports biedt nu in samenwerking met Body&Mind een Stoppen met Roken Programma aan. Onze geaccrediteerde rookstop coaches zorgen voor individuele coaching en groep coaching. Zo kun je in no time wennen aan een gezonde leefstijl. Met voldoende beweging, gezonde voeding en vooral ontspanning. En dat alles in de gezellige omgeving van ons sportcentrum.

In 90 dagen stoppen met roken en gestopt blijven bij Weidevennesports

Met ons stopprogramma kunnen rokers binnen 90 dagen helemaal rookvrij zijn! Zie hieronder de voordelen van het Stoppen met Roken Programma:

 • 1 jaar lang coaching & begeleiding
 • Grotendeels vergoed door zorgverzekeraar *
 • 82% Succes (test 9 maanden)
 • Gratis gebruik van zonnebank & sauna
   

* De meeste zorgverzekeraars vergoeden ons Body&Mind stoppen met rokenprogramma geheel of gedeeltelijk. 

Vraag nu alle (start)informatie aan!

Wacht niet en schrijf je deze maand nog in om te stoppen met roken! Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen vervolgens contact met je op om je te voorzien van alle startinformatie.

BODY&MIND voldoen aan de kwaliteitsvoorwaarden om voor vergoeding van verzekeraars en bedrijven in aanmerking te komen. Vergoeding uit basisverzekering stop roken maximaal € 385,- per jaar. 

 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.