Wellness bij WeidevenneSports

Naast sporten is het ook belangrijk voor je om te ontspannen en bij WeidevenneSports ben je dan aan het goede adres!  Bekijk hieronder het overzicht van onze wellnessfaciliteiten:

 • Zonnebank - gratis voor al onze leden boven de 18 jaar
 • Relaxruimte met bankjes en een conventionele/warme lucht sauna en een infra-rood sauna
   

Tevens kun je bij WeidevenneSports ontspannen sporten zonder je zorgen over de kinderen te maken. Deze kunnen tijdens jouw training, jouw relax moment in de sauna, of wanneer je gebruik maakt van de zonnebank, terecht in de kinderopvang. Voor meer informatie over de kinderopvang kunt u terecht op onze website onder het kopje WeidevenneSports

Wil je kennismaken met onze wellness faciliteiten?

Wij nemen binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op. 

WeidevenneSports in Purmerend is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, afslankende Milon Cirkel en wellness. Bij WeidevenneSports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 • FunXtion: Fit& Fun in 30 minuten

  NIEUW: FunXtion,Fit & Fun in 30 minuten

  FunXtion is dé nieuwe groepsles bij Weidevennesports. In slechts 30 minuten train je je gehele lichaam met behulp van de verschillende FunXtion Zones. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan!

  Lees meer
 • FIt in slechts 35 minuten per training

  Fit in slechts 35 minuten per training

  Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft WeidevenneSports in Purmerend voor jou

  Lees meer
 • Afslanken bij WeidevenneSports

  Verantwoord Afslanken met BenFit

  Sportschool WeidevenneSports in Purmerend helpt jou om verantwoord af te vallen met het speciaal ontwikkelde BenFit programma. Je wordt hierbij begeleid door een persoonlijke coach.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.